Hoe verwijder ik de inhoud van een cursus?

Brightspace kent de mogelijkheid om een cursus in één keer leeg te maken, namelijk de Course Reset Tool. Wanneer deze tool wordt gebruikt, wordt alle inhoud van de cursus verwijderd, behalve de deelnemers. Er kan tevens gekozen worden om de Groups, Course Widgets en de Homepage te behouden.  Wanneer de inhoud is verwijderd kan dit niet ongedaan gemaakt worden. Deze tool is daarom alleen beschikbaar voor de functioneel beheerders van Brightspace. Neem contact op met icto@ru.nl indien je van deze functie gebruik wilt maken.