What's New? November 2019

Op 29 november 2019 is er een nieuwe versie van Brightspace (20.19.11) uitgerold op de productieomgeving. Hieronder lees je wat de wijzigingen zijn in de release.

Wijzigingen/aanpassingen

Videoboodschappen herbruikbaar

Videoboodschappen worden nu centraal in de cursus opgeslagen en zijn te herbruiken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld algemene feedback opnemen en deze bij meerdere studenten toevoegen. Lees in de handleiding Hoe geef ik feedback met behulp van Audio en/of Video Capture? meer over het gebruik van videoboodschappen als beoordelingstool. Daarnaast kan je ook in de Editor bestaande videoboodschappen toevoegen. Hier kan je meer over lezen in de handleiding Hoe voeg ik media toe in de Editor?

Assignments: kolom 'New'

Binnen het overzicht van je Assignments vind je nu een kolom New. In deze kolom zie je het aantal nog niet beoordeelde opdrachten. Door op het cijfer in de kolom te klikken krijg je alle opdrachten te zien die nog beoordeeld moeten worden.

Assignments: graden met een selectbox

Voorheen was het alleen mogelijk een assignment te beoordelen aan de hand van een numeric grade item. Het is nu ook mogelijk om een assignment te beoordelen aan de hand van een selectbox grade item. Het selectbox grade item is een dropdownmenu met voorgedefinieerde keuzes. Bekijk de handleiding Hoe beoordeel ik een assignment (grade item, rubric)? voor meer informatie over het beoordelen aan de hand van een numeric of selectbox grade item.

Wil je meer weten over de verschillende grade items? Bekijk dan de handleiding Hoe maak ik een grade item?

Intelligent Agents: afbeeldingen toevoegen

Bij de mail van een Intelligent Agent kun je nu ook een afbeelding in de lopende tekst toevoegen. Het toevoegen van een afbeelding kan de e-mail aantrekkelijker maken om te lezen. Hoe je een Intelligent Agent aanmaakt en hoe je een afbeelding kan toevoegen lees je in de handleiding Hoe maak ik een Intelligent Agent en hoe test ik ze?