What's New? April 2020

Op 24 april 2020 is er een nieuwe versie van Brightspace (20.20.04) uitgerold op de productieomgeving. Hieronder lees je wat de wijzigingen zijn van deze release.

Wijzigingen/Aanpassingen

Announcements

Het is nu mogelijk om tijdens het maken van een Announcement een vinkje te zetten bij Display Author Information. Als je dit doet, dan zal je naam bij de publicatiedatum van de Announcement  komen te staan. Het is voor studenten dan duidelijk welke docent de Announcement heeft geplaatst.

Chatfunctie

Het is vanaf nu mogelijk om een chatfunctie aan Content toe te voegen. Nadat deze tool is geactiveerd via Course Admin, kan deze in Content aan een Module worden toegevoegd via Existing Activities. 

Met deze functie kan je een live chatsessie starten met studenten, waar je bijvoorbeeld vragen over een (digitaal) hoorcollege kan beantwoorden.

Notificaties studenten

Studenten krijgen (voorlopig) geen notificaties van nieuwe topics in Content meer. Heb je een topic aan Content toegevoegd dat ze absoluut moeten zien? Maak dan een Announcement met daarin een link naar het desbetreffende topic.