StudentWerkinstructies en handleidingen (NL)Cirrus Student Veelgestelde vragen Cirrus met Proctorio Niet alle antwoordopties in Cirrus zijn voor mij zichtbaar of ik kan niet scrollen naar het einde van het essay antwoordveld. Hoe moet ik ervoor zorgen dat ik wel alle antwoordopties in Cirrus zichtbaar krijg?

Niet alle antwoordopties in Cirrus zijn voor mij zichtbaar of ik kan niet scrollen naar het einde van het essay antwoordveld. Hoe moet ik ervoor zorgen dat ik wel alle antwoordopties in Cirrus zichtbaar krijg?

Het gebeurt helaas wel eens dat niet alle antwoordopties van een vraag zichtbaar zijn. Dit kan liggen aan de schermresolutie van je computer. De schermresolutie kun je aanpassen (dit kan ook tijdens de toets, meldt dit dan wel even in de e-supportchat).

Dit aanpassen op een computer met het Windows besturingssysteem doe je dan als volgt:

  • Zoek naar display settings (via beeldscherminstellingen).
  • Pas de resolution (resolutie) aan naar de recommended (aanbevolen)setting. Bij elke maat beeldscherm kan een andere optimale instelling gelden. Windows geeft altijd aan wat de aanbevolen instelling voor jouw scherm is.
  • Daarna kunnen ook nog de grote van de tekst en de apps aangepast worden naar de aanbevolen instelling.
  • Klik op toepassen.

Als je terug gaat naar de toets moet je even terug naar de vorige vraag of vooruit naar de volgende vraag navigeren (dan wordt de pagina ververst). De pagina zou nu weer goed te zien moeten zijn.