Hoe kan ik gedeelde items verwijderen of verbergen?

Wanneer meerdere personen een item met je delen, kan het snel onoverzichtelijk worden in de Explore omgeving van je ePortfolio. Het is niet mogelijk om zelf items die met jou gedeeld zijn te verwijderen.

Vraag daarom of de persoon het delen van het item wil beëindigen na een bepaalde tijd. Indien de persoon dit niet doet  kan je ervoor kiezen om hem te negeren in je ePortfolio. Je ziet dan geen enkel gedeeld item meer van deze persoon. Deze setting kan je ook zelf terugdraaien indien gewenst.

Ignore items from user

  1. Klik op het tabblad Explore.
  2. Klik op het pijltje achter een item van de delende persoon.
  3. Klik op Ignore Items from User.

Je ziet nu geen documenten meer van deze deler.

Het is niet mogelijk om individuele items van een persoon te negeren.

Herstel Ignore items from user

  1. Klik op het tabblad Explore.
  2. Klik op Settings.

Scroll omlaag naar het kopje Ignore List.

  1. Klik op het kruisje achter de namen van de personen die je niet meer wil ignoren.
  2. Klik Save and Close.

Je ziet nu weer items van deze deler.