Hoe voeg ik Turnitin feedback toe aan mijn ePortfolio?

Docenten kunnen via Brightspace ook opdrachten nakijken en feedback geven via Turnitin. Deze feedback kan worden toegevoegd aan jouw ePortfolio. 

  1. Ga naar de cursus waar de Turnitin opdracht staat en klik op Activities.
  2. Klik op Assignments.
  1. Vind de juiste submission folder (te herkennen aan het Turnitin logo, rechts van de naam).
  2. Klik op View Feedback.

Onderstaand scherm wordt geopend.

De Add to ePortfolio knop linksboven in dit scherm voegt een niet-werkende file toe aan je ePortfolio. Gebruik deze dus niet bij het toevoegen van Turnitin feedback!  

Deze knop gebruik je wel als je feedback uit 'niet Turnitin opdrachten' wil toevoegen aan je ePortfolio.

  1. Klik op View Inline Feedback.
  1. Klik op de Download knop
  1. Klik op Current View

Je zult nu een PDF bestand downloaden waarin jouw originele file staat. Onderaan deze PDF pagina staat een overzicht van de feedback, jouw cijfer en de ingevulde rubric(s). Deze kun je vervolgens uploaden naar je ePortfolio, zoals je met andere bestanden ook zou doen.

Het PDF bestand bevat de feedback op de submissie van het moment van downloaden. Als de docent de feedback daarna aanpast,  zul je de bovenstaande stappen moeten herhalen om de nieuwe feedback van de submissie weer in je ePortfolio te krijgen.

Als je alleen de feedback wilt toevoegen aan je ePortfolio, en niet een kopie van je submissie zelf, kun je de irrelevante pagina's van de PDF verwijderen met bijvoorbeeld deze online tool.