StudentWerkinstructies en handleidingen (NL)Brightspace ePortfolio: Delen van documentenHoe beheer ik de ontvangers van een item dat ik heb gedeeld in mijn ePortfolio?

Hoe beheer ik de ontvangers van een item dat ik heb gedeeld in mijn ePortfolio?

Items die je hebt gedeeld met een ontvanger, wil je misschien niet voor altijd blijven delen. Het is mogelijk om het delen ongedaan te maken. Ook kan je rechten van de ontvangers aanpassen of (opnieuw) een invite sturen.

  1. Klik op My Items om naar het My Items tabblad te gaan.
  2. Klik bij het item waarvan je de deelinstellingen wilt wijzigen op het poppetje. Het Sharing Settings scherm wordt geopend.

Rechten aanpassen

  1. Klik op het potloodje om de rechten van de desbetreffende ontvanger aan te passen.
  1. Bij de selectievakjes kan je de rechten van de ontvanger aanpassen.
    • Vink het selectievakje See comments from others aan om de ontvanger reacties van anderen op het gedeelde item te laten zien.
    • Vink het selectievakje Add comments aan om de ontvanger reacties te laten plaatsen op het gedeelde item.
    • Vink het selectievakje See assessments from others aan om de ontvanger beoordelingen van anderen op het gedeelde item te laten zien.
    • Vink het selectievakje Add assessments aan om de ontvanger beoordelingen te laten geven op het gedeelde item.
    • Vink het selectievakje Edit aan om de ontvanger de lay-out van het gedeelde item te laten bewerken.
  2. Klik op Save om de nieuwe rechten op te slaan.

Delen ongedaan maken

  1. Klik op het kruisje achter de naam van een ontvanger/Sharing Group om het delen te beëindigen.

Invite Sturen

  1. Vink het selectievakje aan om een ontvanger te selecteren.
  2. Klik op Send invite.