Hoe kan ik gedeelde items verwijderen of verbergen?

Wanneer meerdere studenten een item met je delen, kan het snel onoverzichtelijk worden in de Explore omgeving van je ePortfolio. Het is niet mogelijk om zelf items die met jou gedeeld zijn te verwijderen.

Vraag daarom, na het geven van feedback, of de student het delen van het item wil beëindigen. Indien de student dit niet doet, kan je ervoor kiezen om de student te negeren in je ePortfolio (Ignore items from user). Je ziet dan geen enkel gedeeld item meer van deze student. Deze setting kan je ook zelf terugdraaien indien gewenst.

Ignore items from user

  1. Klik op het tabblad Explore.
  2. Klik op het pijltje achter een item van de delende student.
  3. Klik op Ignore Items from User.

Je ziet nu geen documenten meer van deze deler.

Het is niet mogelijk om individuele items van een student te negeren.

Herstel Ignore items from user

  1. Klik op het tabblad Explore.
  2. Klik op Settings.

Scroll omlaag naar het kopje Ignore List.

  1. Klik op het kruisje achter de namen van de studenten die je niet meer wil ignoren.
  2. Klik Save and Close.

Je ziet nu weer items van deze deler.