OSIRIS

Wat is er nieuw in het Algemeen?

Updated on

Achter elke wijziging staat een verwijzing naar het Detail Ontwerp (DO) en de pagina waarop de wijziging in detail staat beschreven. Deze detail ontwerpen kunnen worden opgevraagd bij Functioneel beheer en de lokale OSIRIS key-users.

2.1 Uitbreiding mogelijkheden instelling zichtbaarheid documenttype DO 18_68 p8

Per documenttype is de zichtbaarheid uitgebreid met “Ja, alleen voor begeleiders” en “Ja, alleen voor vaste begeleiders”. (Een vaste begeleider is een begeleider van een student met een rol, waarbij in Ref.tabel 3.1.35 ‘Vaste begeleider student’ op ‘Ja’ staat.)

2.2 Nieuw rapport permissies en gebruik per medewerkersgroep DO 18_72

In OSIRIS Basis onder Beheer rapporten wordt in de categorie Autorisatie en Medewerkers een nieuw BI Publisher rapport 'Permissies en gebruik per medewerkersgroep' opgenomen.

2.1 Stoplichtcriteria inschrijven heeft HTML opmaak DO 18_68 p30

De toelichtingen bij de stoplichtcriteria inschrijven kunnen in HTML opmaak worden opgegeven. Deze HTML opmaak zal vervolgens te zien zijn op alle plekken die voor de student bedoeld zijn.

2.2 Aanpassingen referentietabellen tbv aansluiting op RIO DO 19_24

Aan de referentietabellen 3.3.11 ‘Gebouwen/zalen’, 3.2.15 ‘Organisatieonderdelen’ en 3.2.11 ‘Opleidingen’ zijn aanpassingen gedaan om aan te sluiten op het informatiemodel van RIO. (RIO: Registratie Instellingen en Opleidingen. RIO is het wie, wat, waar en hoe van het onderwijs. Iedere onderwijsinstelling of betrokken partij gaat gebruik maken van RIO, ongeacht de onderwijssector.)