Hoe log ik in in OSIRIS Basis?

OSIRIS Basis is het administratieve gedeelte van OSIRIS, waarin vooral door medewerkers van onderwijsadministraties wordt gewerkt. Docenten en studenten hebben hun eigen OSIRIS modules. In deze instructie wordt beschreven hoe je moet inloggen in OSIRIS Basis.

Ga naar: https://osiris.ru.nl/basis

Wanneer je naar https://osiris.ru.nl/basis gaat kom je vanaf 26-4-2019 op bovenstaande pagina.  De URL van deze pagina verwijst naar surfconext. Dat is een veilige toegang voor allerlei websites die binnen deRadboud Universiteit en het hoger onderwijs in Nederland worden gebruikt.  Inloggen gaat als volgt:

  1. Log je in met een u-nummer of een e-nummer kies dan voor Radboud Universiteit,  
  2. Log je in met een z-nummer kies dan voor Radboudumc.

Wanneer je hebt geklikt op één van de twee keuzes dan ga je naar de inlogpagina van de betreffende instelling om je gebruikersnaar en password te controleren. In het volgende voorbeeld wordt de inlogpagina van de Radboud Universiteit getoond.

Inloggen met username en password

Geef nu username an password op. Dit zijn de username en het password waarmee je ook inlogt op je PC. Klik daarna op de knop 'Inloggen'.  

1 Comments

Thomas Dessing

Ha Evelien,

Ja dat klopt. Het bleek vorige week (ondanks uitvoerige tests) niet te werken in PRD (het enige dat we niet konden testen vooraf). We gaan waarschijnlijk volgende week een nieuwe poging doen.

Add your comment

E-Mail me when someone replies to this comment